Live your life



lets just live.
whatever happens, happens.

Frukost

Vakna upp med världens träningsvärk i bröst, mage och armar efter gårdagens gympass+huvudvärk på det, mysigt! Men dags för god frukost nu sen är jag redo för dagen!


Style Room

Inrednings-Robin är i farten ;) Satte ihop mitt sängbord idag. Eftersom den har vit glasskiva högst upp så tänkte jag att det skulle kunna va riktigt häftigt med LED belysning. Så jag hade en slinga (som man klistrar fast) som jag egentligen skulle haft till annat. Den klistra jag fast längs kanten så att den lyser mot glaset. Går att välja massa olika färger och så kan man ställa in så att den skiftar mellan färgerna automatiskt också. Strunta i sladden som syns lite, den ska ändå döljas sen. Riktigt nöjd i alla fall, synd bara att slingan inte va något längre men får duga så. Börjar bli lite ordning i rummet nu. Fått en 160 säng på plats nu också. Ska iväg och köpa nytt skrivbord senare idag.



I wouldn't trade you for the world


Myskväll

Igår kväll åkte jag, Sofia (min flickvän) och min lilla syster hem till min stora syster och hade myskväll. Älskar hennes 3D tv! I alla fall hade vi det mysigt och såg Gullivers Resor, riktigt rolig film! ;)




Haha fick precis ett sms att min mamma ska iväg till gymmet, börjar undra om någon sneat?? Asså seriöst min mamma till gymmet? Något stämmer inte riktigt. Min mamma är den enda i familjen som HATAR träning och sport! Hon gillar bara promenader men det är ju mesigt...

Shopping

Skönt nu när det kommer in massa höst-nyheter i butikerna. Köpt mig en skjorta som jag älskar!

G-Star Raw - 899:-


Jag saknar dig

God morgon! Gissar på att nästan alla ligger och sover den här tiden en lördag? Själv sitter man på jobbets kontor och har det jääätte stressigt: Käkar frukost och läser bloggar. Världens skit väder ute så tänker sitta här en liten stund till. Sorry för dålig uppdatering förresten. Men haft fullt upp senaste dagarna.

Igår blev det bio med tjejen. Vi såg Jag saknar dig. Hade 0 lust att se den egentligen men flickvännen tjatade så fick vara snäll och gå med. Inte min typ av film. Visst den va sorglig men ingen film jag har lust att se igen. Blev ju inte mycket bättre av att tjejen bredvid mig satt och stor tjöt typ hela filmen.. Okej att folk gråter till en sån film men hon bölade verkligen så man knappt kunde koncentrera sig! Det bästa med filmen va faktiskt soundtracket: AiluCrash - Turn the tide. Finns på Spotify. Grymt skön så lyssna på den!




Shopping

Blev lite shopping idag:

Mobilfodral/halsband från JC - 99:-
Grå Ralph Lauren tröja - 1600:-



Ny Header

Jag hade ju inte internet hemma på ett tag, men i fredags fick jag det äntligen! Så då fick jag lite tid över för att jobba på en ny header till bloggen. Gjorde det ihop med min lilla syster som gör all min design, hon är grym! Jag kommer med idéer och hon skapar dom, perfekt! Är riktigt nöjd med den. Tycker den är stilren och snygg!

Vad tycker ni om den nya headern? Bättre eller sämre?

Så här såg den gamla headern ut:

Beroende

Godmorgon!
Ja ni.. blev inte lätt att välja mellan Ralph Lauren tröjorna (i inlägget under) men tror faktiskt jag kör på den gråa eftersom att jag redan har en liknande i marinblå från Diesel som är väldigt snygg.

Har en period nu när jag är helt kär i Never Stop (och Haribo lakrits nappar). Älskar att lägga in dom i kylen en stund då blir dom sjukt goda!! Gäller både Never Stop och Lakrits nappar. Försöker hålla mig ifrån dom så gott det går eftersom att jag börjat köra stenhårt på gymmet nu igen, men ibland är det svårt hehe ;)



Nu ska jag iväg till gymmet och sen blir det jobb.

Vilken?

När jag va inne i Ralph Lauren butiken sist så blev jag grymt sugen på en av dessa luv tröjor.
Men jag behöver hjälp! Vilken färg ska man ta: Grå eller marin blå?



Rhodos: Betalat & klart

Nu har jag betalat in det sista av Rhodos-resan. Så den 29 september drar vi och har det underbart i 15 dagar ;) Vi blir 4 pers som åker ihop. Kommer bli massa sol, bad och party. Längtaaar! Inte överdrivet långt kvar ändå, tiden går ju fort..

 

Ralph Lauren

Fy fan va snygg denna jackan är! Älskar den <3 Ska lätt ha en sån i höst/vinter! Drog in till Ralph Lauren butiken i NK och kolla efter den idag men den hade inte kommit in än :( Måste hinna få tag på en sen när dom kommer innan dom tar slut.


5 underbara månader <3

Idag har jag och min tjej varit tillsammans i hela 5 månader! Det är faktiskt mitt längsta förhållande. Om 5 dagar är det exakt 7 månader sedan vi sågs första gången. Helt sjukt, känns nästan som igår!! <3


Horrible Bosses

Först vill jag säga att jag fortfarande inte har internet hemma=anledning till dålig uppdatering. Helt sjukt hur sega dom här jävla företagen är på att skicka saker, känns så oseriöst... Suger utan internet!!!

I helgen blev det bio med tjejen. Vi såg Horrible Bosses. Fan vilken rolig film! Min tjej tyckte filmen va så bra att hon sov de sista 20 minuterna. När vi kom ut från salongen fråga hon ''Vad hände i slutet? Jag somna.'' Hon tyckte faktiskt filmen va bra på riktigt men hade varit uppe och jobbat 5 på morgonen.

Igår tog vi det as lugnt. Såg massa filmer, va ute på promenad (som gamla 80-åringar), käkade goda hamburgare som vi gjorde och bara hade det gött.



Godisbox & tacos

Godkväll! Min flickvän ligger och sover och jag sitter vid datorn, typ så har det varit sen hon somna runt 10. Grym fredagskväll va?

Hon är ändå världens underbaraste flickvän (när hon är vaken). Igår när jag kom hem och kolla posten så hitta jag finaste boxen med en bild på oss på och i den låg choklad, biobiljetter och en fin text. Blev riktigt glad! Hur fint som helst.




Idag åkte jag hit (till tjejen) igen så va vi och handla och hade sedan tacos kväll och glodde lite på 102 dalmatiner som gick på tv. Sen vid 10- tiden somna hon som sagt så efter det har jag suttit och mer eller mindre inte gjort ett skit..


Lyckad bio kväll

Inte haft internet på ett tag nu, hatar idioterna på Tele2. Skit företag! Men vi har beställt nytt från Bredbands bolaget istället som kommer på fredag.

I alla fall så skulle ju jag och tjejen köra mini golf, bio m.m. för några dagar sen. Haha vet ni vad som hände då? Först blev jag utklassad av flickvännen på minigolf, sen åt vi en god middag vid hamnen, så långt gick allt enligt planerna. Meeen sen på kvällen skulle vi på bio och se Horrible Bosses. För en gångs skull va vi på plats i god tid. Köpte dricka, godis och snacks. Vi gick in och satte oss på våra platser (trodde vi) och efter en kvart kom några som sa att dom hade dom platserna, men vi fattade inget för på våra biljetter stod samma platser och samma sal? Sen visade det sig att det va Harry Potter som skulle visas där så vi undrade hur det kunde stå fel på våra biljetter. Sen såg vi datumet och vi hade bokat för 13/8 så vi gick ut och pratade med dom i kassan så visade det sig att filmen inte kommer ut förrän den 12e (alltså nu på fredag) så vi fick ta våra drickor och godis och traska hem och glo på film istället. Lyckad bio kväll... filmen va grym Se den! ;)




Den här sköna utsikten satt vi och åt till.

Augustis första lördag

Hellu! Har inget internet hemma just nu, jävla Tele 2! Därför har jag inte kunnat blogga. Sitter på jobbet just nu och skriver. Får hoppas att det löser sig med internet hemma tills ikväll.

Annars ser planerna för dagen ut så här ungefär: Träffa tjejen efter jobbet - Slå henne på mini-golf om vädret håller i sig - Käka middag nere vid hamnen - Gå på bio kl 9 (hon vägrar säga vilken film vi ska på, blir överraskning).



Kommer ni ihåg Björnar...

100media_imag024 (MMS)

Kommer ni ihåg Björnar som man åt när man va liten (eller iaf jag)? Finns söta, sura och salta. Inte smakat såna på säkert 10 år men såg att dom fanns på Ica idag så va tvungen att köpa! Men trodde dom skulle va godare, dom sura va inte ens sura ju...


Golvet

Nu är mitt golv på plats. Grymt nöjd! Älskar silver-kanterna som är mellan varje planka. Men fortfarande en del kvar att göra i rummet. Ska nog försöka hinna köpa nya sängen i helgen, tänkte köra på 160. Så skönt!
Vill ni så kan ni få se lite bilder senare när rummet är helt klart (inrett osv)?



Puss-strejk

Kul att min tjej puss-strejkar när hon tycker att jag varit taskig. Kolla bilden bara! Hon måste va den enda i världen som gör så Elleeeer...??

Fan va långt mitt hår blivit förresten. Vill klippa mig.. Hade det inte varit för tjejen så hade jag varit snaggad nu.


Just det mitt golv är ju helt klart nu. Men är tyvärr inte hemma, ni får kanske se bild imorgon istället.

Golv

Vi har ju köpt hus så fullt upp med renoveringen fortfarande. Nu börjar lite hända i mitt rum också. Nästan hela för- och eftermiddagen gick åt till att lägga golv i mitt rum med morfar (och liten stund på gymmet). En sak ska ni veta. Lägga golv är piss tråkigt!!! Men blir nog fin fiiint när allt golv är på plats (bara jätte lite kvar)och hela rummet är inrett. Älskar mitt nya golv! Fast fick vänta nästan 2 månader på det...




RSS 2.0