Dagens Outfit

Här har ni dagens outfit. Tyvärr ingen bra kvalité eftersom att jag inte har min kamera igen förrän i början på nästa vecka. Min stora syrra tog ju med den till Shanghai. Så får nöja mig med den kassa mobilkameran.


Filmmys

Blev en bra kväll igår, först blev det Fifakväll hemma hos en kompis med massa andra kompisar. Sen blev det vidare till Parken för att dansa hela natten, va riktigt kul fram tills en kompis blev utslängd.

Som vanligt sista tiden har det varit full rulle för mig idag. Hann inte ens gå på min fotbollsträning!
Nu är jag äntligen hemma, blir filmmys resten av kvällen med bl a filmen Forever Strong som verkar bra.


Högtalare

Har haft fullt upp med massa de senaste dagarna och har därför inte haft speciellt mycket tid över för t ex bloggen. Köpte en dataskärm och nytt högtalarpaket igår som jag precis har kopplat till nya datorn i mitt rum, riktigt grymt ljud! Men fan va tung den där kartongen va! Ikväll har jag två val: Antingen Fifa-kväll hos en kompis med massa folk eller fest, ska fundera lite...
Får även klara mig utan min kamera i 10 dagar eftersom min pappa och stora syster åkt till Shanghai och tog med den.
Hoppas ni får en bra lördag!Fyllt år

Igår fyllde jag år så därför blev det inget bloggande. Blev en riktigt trevlig dag med familj och lite vänner. Får fira mer till helgenFram tills resten av familjen kom hem hade jag det mysigt med massa onyttigt och såg The Blind Side, skit bra film! Och lirade lite tv-spel.


Rabatt hos Careofcarl

Imorse när jag vaknade hade jag fått ett paket. I det låg ett par strumpor från Careofcarl.com. Dom säljer märkeskläder för män och ni får 15% på hela sortimentet om ni uppger koden november2010 i kassan (gäller t.o.m. 30/11).

Hemma från Norrköping

Inte kunnat blogga de senaste dagarna eftersom att jag har varit i Norrköping över helgen där en av mina mostrar gifte sig i fredags, blev ett väldigt litet och enkelt bröllop där bara de närmaste deltog.
Sen har jag umgåtts med släkt och vänner och bara haft det riktigt skönt!

Efter bröllopet blev det smörgåstårta och vanlig tårta. Gott!På lördagskvällen träffade jag Annika, blev frukttallrik och massa snack hela natten.


I fredags fyllde min mamma även 50 år. Vi dukade upp en middag åt henne och gav henne presenter bl a presentkort på bio och en resa (hon får välja mellan LA och Shanghai). Hon fick detta fina kort av oss:

Update: Märkte precis att vi hade skrivit fel datum på mammas (blandat ihop hennes och pappas datum) fina kort, klantigt!!


Nya somma... vinterkläder?

Ska alldeles strax iväg till gymmet och köra ett hårt pass.

Igår köpte jag en ny t-shirt (Somewear) och ett par nya jeans (Adrian Hammond).

Due Date

Försvann ju bara från bloggandet senast, blev för mycket med allt även om jag gillar att blogga. Men det är så svårt att hinna med allt som jobb, träning, vänner osv och sedan + blogg på det. Inte lätt! Men jag ska försöka, ska göra mitt bästa med bloggen så får vi se vart det leder.

För att komma igång (komma-igång-inlägg) så va jag på bio och såg Due Date nu i helgen. Förväntade mig att den skulle vara bra och rolig. Den va sjukt rolig! En riktigt skön och underbar film som jag starkt rekomenderar om ni vill skratta mycket. Hamnar på top 3-listan bland filmer jag sett på bio i år (dom andra får nog bli Despicable Me som ägde! och The A-team som jag trodde skulle va tråkig).
Nääästan i klass med The Hangover.


RSS 2.0