Dagens Outfit

Idag har jag på mig t-shirten som jag köpte i lördags


Grymt väder ute så nu sticker jag ut!

Toy Story 3

Igår efter jobbet blev det fika med Hence. Vi hamnade på Condeco. Efter fikat kände vi bara för att gå på bio och blev sugna på Toy Story 3 i 3D. Men alla biljetter va slut men ändå stod vi och pillade på en sån där automat där man kan köpa biljetter och plötsligt blev två platser lediga på rad 6 så vi tog dom direkt, tur det! Men det jobbiga va att biljetterna vi fick tag på va på en annan biograf så vi sprang allt vad vi hade genom stan i ösregnet och hann dit lagom innan filmen börja. 
Filmen va skit bra, älskade den! Kändes som att man va barn på nytt.
Se den (i 3D)!Donuts

Igår blev det bl a en shopping runda med min stora syster. Va runt på NK, MQ, H&M och allt möjligt och provade massa kläder ... Hittade väl inget speciellt, bara en cool t-shirt som jag kanske kan visa i ett senare inlägg. 
Sen avsluta vi rundan med färska donuts, riktigt gott!

Lovade ju också att säga vad jag tyckte om Grown Ups. Tyckte den gick att se men inget speciellt, den va inte sådär överdrivet rolig heller. Absolut inte värd att se på bio, tur att jag inte gjorde det ;)
Hoppas ni haft en bra helg!


Grown Ups

Börjar jobba kl 8 imorgon så blir inget party för mig idag :( Nu sitter jag och kollar på Grown Ups och käkar godis. Inte käkat godis på en månad nu. Brukar inte va onyttig speciellt ofta men idag tänkte jag va det. Tänkte försöka gå och kolla lite kläder på stan sen också. Skriver i nästa inlägg om jag tyckte filmen va bra eller dålig.


Frukost i solen

Det är soligt ute men ändå kyligt Gillar inte det ... Vill ha värme, det är fortfarande augusti ju! Fick ändå bli kycklingsallad på balkongen till frukost. Snart sticker jag till gymmet innan jag måste iväg och jobba.


Färgade klockor

Funderar på att beställa en av de här klockorna. Vilken färg tycker ni är snyggast? Eller borde kanske köra på en enkel vit? Svårt val ...
Teenage Dream

Sitter här och dunkar Katy Perry - Teenage Dream ur mina nya datorhögtalare :)
Helt klart en av de bästa låtarna just nu.


Dagens outfit

Har precis fixat mig. Sticker in till stan nu och kollar runt lite, sen blir det jobb.

Dagens outfit:
 


Tillbaks till bloggandet

Känner att det är dags att komma tillbaks till bloggandet. Varit borta alldeles för länge. Fattar egentligen inte riktigt varför jag bara försvann när det gick så bra för bloggen. Hur som helst tänkte jag försöka ha minst ett inlägg om dagen (till att börja med).

Efter jobbet blev det fika på Wayne's med min bästa tjejkompis. Kändes som att man skulle kunna äta hur mycket som helst men efter en chokladboll och pannkakor va man skit mätt!Känner för att åka och bada, grymt väder ute så man får passa på när det fortfarande är varmt.

RSS 2.0