Rekomenderar Bridesmaids

Blev ju bio igår, Bridesmaids. Filmen va riktigt rooolig. Va ju en ''tjej film'' men vad gör det?? Så länge filmen är bra liksom. Hade inte världens förväntningar egentligen så det gjorde den bara bättre. Hatar när man har för höga förväntningar på en film, man nästan alltid besviken då. Tur att jag inte hade det igår. För jag blev absolut inte besviken. Gå och se den om ni vill skratta!!


Bio time

Ska snart iväg och träffa tjejen i stan, får se vad vi hittar på. Senare ikväll ska vi på bio och se Bridesmaids, hört att den ska va grymt rolig.


Känner mig som en grym pojkvän just nu

100media_imag020 (MMS)

Känner mig som en grym pojkvän just nu. Min tjej är på väg hem från jobbet o jag fick låna hennes mammas bil och åkte till Ica här och köpte rosor, choklad o lite annat för att överraska henne när hon kommer hem. Första gången jag köper rosor till henne.. eller köpte en ros till henne på Alla hjärtansdag men då va vi bara på G. Hon får nöja sig med rosor från Ica idag.. jag hittar ju inte så bra här i Trollhättan.


Dags för film-mys med tjejen nu

100media_imag020 (MMS)

Dags för film-mys med tjejen nu


Outfit

Känner att det va ett tag sen jag körde dagens outfit i bloggen, så här har ni dagens.
Planerna för dagen är att åka till tjejen. Hon ska laga middag åt mig. Ibland har man det riktigt bra! Blir kvar där tills imorgon.

T-shirten fick lite dålig färg på bilden, men den är persikofärgad.

Ville bara säga...

Hoppas ni haft en grym dag! Inte långt kvar av sommaren 2011 nu så njuuut av varje sekund!!!! Godnatt på er.


Har det helt okej på jobbets kontor

100media_imag016 (MMS)

Har det helt okej på jobbets kontor


Nya skor

Köpt mig ett par nya skor. Från märket Posture Foundation, kosta 700:- på Nilson.


Natten

Vilken jävla natt jag haft! Först blev det Fifa kväll/förfest hemma hos mig. Vi va ca 10 pers, det va min tjej, en kompis till henne och så kompisar till mig. Vi snackade skit, spelade Fifa, söp och lyssnade på grym musik. Blev lite för mycket alkohol för mig men hade det riktigt trevligt. Sen vid halv 1 tiden på natten åkte vi vidare in till stan för att festa.
Som sagt så hade jag druckit för mycket. Så mitt i stan ryckte jag upp en stolpe (med vägskyltar på) ur marken och tog med mig den. När jag hade gått en kort bit med den tunga stolpen balanserandes på ena axeln så kom en bil från Bevakningstjänst och jag blev tvungen att sätta tillbaka stolpen... Lite senare vände allt tyvärr och jag blev skit lack på allt och alla. Tyvärr så gick det mest ut över min flickvän som jag inte va alltför snäll mot. Men det löste sig ganska bra senare på natten. Hade ingen kamera igår så därför har jag heller inga bilder från gårdagen.

Tjejen sov över här efter utgången så idag har jag varit med henne hela dagen. Blivit en riktigt slö-dag. Vi har bl a spelat Twister och gjort egna hamburgare, gott (förutom att pomme fritsen blev stenhårda)!


Kolsyra är skit

Visste ni att all kolsyrad dryck försämrar ämnesomsättningen kraftigt? Gäller även kolsyrat vatten som Ramlösa, Loka osv. Kul att se folk som ska verka nyttiga eller gå ner i vikt dricka det när det inte ens hjälper på det sätt många tror egentligen. Tänk i länder som Tyskland där typ alla dricker kolsyrat vatten varje dag istället för vanligt vatten bara för dom inte kan dricka från kranen. Jag har själv varit en av dom som trott att det är mycket bättre att dricka sånt när man vill hålla sig i form... Så drick hellre vatten utan kolsyra eller juice om ni vill va nyttiga på rikigt! Eller så kör ni bara på sprit, det innehåller ju ingen kolsyra ;)


From Göteborg to Trollhättan And every disco I get in my heart is pumping for love

I söndags kom min tjej hit, hon sov över till måndag. Sen åkte vi båda till Trollhättan och jag sov hos henne från måndag tills idag. Idag har jag varit och klippt mig och sen har jag jobbat, tråååååk!

Blev filmmys med frukt.


När vi kom fram till Trollhättan i måndags kväll så va vi vrålhungriga så köpte hem pizza. Jag testade en ny, sjukt jävla god va den!


På tisdagen hade vi inget vettigare att göra så vi bakade rabarber/vinbärspaj. Yummie!


Sen när jag kom hem så hitta jag detta i min väska... Och en kexchoklad (fjäsk?). Gullig flickvän man har va?


God morgon! Sitter just nu o käkar en lyxi...

100media_imag015 (MMS)

God morgon! Sitter just nu o käkar en lyxig frukost


Baseball

Varit hos tjejen sen i söndags. Vi har solat, badat, kollat filmer och haft det bra. I söndags hann jag även in till stan snabbt efter jobbet och kolla kläder. Inne på NK hitta jag en snygg baseball jacka från märket Morris. Gick på 2500:-, dyrt men gilla den. Letat länge efter en snygg baseballjacka.


Blont eller brunt

Sitter och funderar om man ska bli riktigt blond eller fortsätta ha min naturliga, bruna hårfärg nu under sommarn.
Vad tycker ni?


Bilden är från midsommar i Mellbystrand. Hence och jag.


Gaddad

Får ju inte glömma att jag tatuerat mig. Gjorde det för snart två veckor sedan och är riktigt nöjd!


Vaaaarmt

Underbart väder idag! Är på jobbet och döööör av värme!! Men slutar 2 som tur är så ska jag hem, duscha och byta om. Så vid 4 ska jag träffa älsklingen. Vi tänkte köpa lite jordgubbar och annat gott o åka till stranden och ha det riktigt skönt :)


Bad teacher

Har inte kunnat uppdatera på jätte länge eftersom att jag flyttat och därför inte haft data/internet på ett tag.

Igår va en riktigt stressig dag! Men på kvällen träffade jag tjejen och vi va i Slottskogen där vi tog varsin glass och sen va vi och såg Bad Teacher på bio. Man skratta en del. Men finns bättre filmer.



Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera nu, lovar!!

RSS 2.0