Spotlights: Vilken färg?

Dum fråga men jag har beslutsångest..
Vilken färg tycker ni är snyggast på spotlights: Silver krom/matt (bild 1) eller Silver borstat stål (bild 2)???
Tänk på att det ska vara mot vitt tak.

(ni kan klicka på bilderna om ni vill förstora)

Real Steel

Blev ju bio idag och vet ni vad?
Jag har nog sett världens bästa film (på länge iaf).. Real Steel va sååå galet, jävla, helvetes, skit bra! (ursäkta språket men vet inte hur jag annars ska beskriva den). Asså jag ÄLSKADE den!! Brukar inte gilla filmer med robotar osv men denna va hur  grym som helst. Sjukt bra handling också. Ni måste se den!!!!!

Bloggtorka - Check!

Fan jag har verkligen bloggtorka till max och har haft under en lång period... Fattar inte varför!? Jag som tyckte det va sjukt kul att blogga innan.

Jaja förhoppningsvis vänder det snart.
Imorgon så ska jag klippa mig så man blir fräsch inför nyår och sen möta upp Chris i stan så ska han bjuda mig på käk som födelsedagspresent och så blir det bio också ;)
Mini me

Medan jag slår in de sista julklapparna får ni en skön bild på mig som liten ;)


Sjukt!

Nu har det kommit fram att basketstjärnan Kobe Bryant varit otrogen mot sin fru Vanessa som han varit gift med i 10 år. Gissa med hur många? 105 kvinnor!!!!!!!! Helt jävla sjukt. Nu har hans fru ansökt om skilsmässa. Och saken är den att hon länge vetat om att han bedragit henne men sista tiden har hon anlitat en armé av privatdetektiver som samlat in en stor hög med bevismaterial för att hon ska kunna kräva Kobe på så mycket pengar som möjligt. Kobe Bryant sägs äga ca 2 miljarder kronor.
Måste seriöst va världsrekord i otrohet...


HAHA


In your head

Grymt go låt!!

Praktisk Marknadsföring

Sitter och pluggar praktisk marknadsföring (som är en del av Egen företagar utbildningen) och lyssnar på musik innan jag ska iväg och jobba. Måste göra klart en uppgift tills imorgon som går ut på att man ska göra en mäklarannons om sin egen bostad med lite text/några bilder. 


Mitt hjärta

Forever by your side <3


Renovering

Ni som följer min blogg vet att vi köpte hus i somras. Vi håller fortfarande på för fullt med renoveringen, tar ett bra tag när man vill renovera precis hela huset!!
Jobbigt men värt.. När man kollar på före- och efterbilder på det som hittills är färdigt så tror man knappt att det är samma hus.

En av 3 toaletter (/badrum) är nästan helt klar nu i alla fall.
Tog bilder på det idag.
Allt som saknas innan det är helt färdigt är en duschdörr och lite andra detaljer.

Före (så vidrigt!!!!):


Efter:

Vi byggde ut toalett-delen och sedan öppna vi även upp en vägg (där det va förråd innan) och gjorde det till en duschdel.Fönsterhandtagen ska bytas ut till silver.

RSS 2.0