Seeeeeeeeeeeg

Blev utgång igår med Chris, Hence och Philip J. Va på Chez hela kvällen, vi orkade inte riktigt dra vidare i kylan. Va sjukt mkt folk där, gick knappt röra sig.. Jävla lönedag asså!
Blev kanske liiite för mkt dricka också, jag pratar så jääävla mkt när jag druckit, fattar inte vart jag får allt ifrån. Pratkvarn!! Idag blir det en riktigt lugn dag, filmkväll med Chris bl a. S. skulle också va med oss men kunde inte.

Outfit från igår

Outfit

Blev utgång med Hence och Lenny igår. Drog först till Park Lane för Hardwell skulle va där men jag blev så uttråkad så jag och Lenny drog vidare till Parken. Träffade lite gamla kompisar där som vi va med. S. va också där men såg henne aldrig. Kom fram en tjej till mig där som sa ''strula med mig''. Men jag sa till henne att jag va på G med någon så blev hon besviken och gick. Haha! Sen när jag precis hade kommit hem hörde jag att S. hade blivit slagen av nån kille. Faaan vad jag hatar att jag inte va där då, skulle slå ihjäl idioten!! Vilken jävla tönt slår en tjej!? Är såå arg!

Så här va jag klädd igår (ursäkta den rena spegeln)

Nya kläder

Blev lite shopping idag. Hittade en del som jag är riktigt nöjd med


Tröja - These Glory Days 600:-


Skjorta - Diesel 1200:-


Tröja - Prim I am 500:-


Hängslen - Reunion 250:-

Helg

Fan vad kass man kan bli på att uppdatera! Detta är en av de första helgerna på länge som jag inte festat, ganska skönt ändå! Igår på kvällen blev det Fifa-kväll med Chris och Lenny här. Idag började dagen några timmars jobb. Sen va jag på Jalilas 1 års kalas, hon är dotter till Chris (en av mina bästa vänner) syster. Och sen vid 5 träffade jag S. som kom hit. Vi tog det bara lugnt, kollade på lite film (Farsan). Hon vann över mig på Fifa, pinsamt.. och jag gav henne en dusch i Brämhults apelsinjuice. Råkade faktiskt spilla ett stort glas över henne, shit happens.


Bra helg

Har haft en riktigt bra helg även om jag haft feber och massa skit. Speciellt min lördag va bra. Träffade S. (så får hon heta här) runt 6 tiden så va vi hemma hos mig och kollade på film (Due Date) och hade det hur mysigt som helst. Sen skulle hon ut med några kompisar. Så vid 4 på natten kom hon och hennes kompis Theresa hit igen och vi kollade på lite Scary Movie 3 tills vi alla tillslut låg deckade.

S. har jag snackat med under ett par år på t ex msn osv. Sista tiden har vi pratat mer. Sen har jag träffat henne när jag varit ute på krogen 2 gånger. Eller första gången va faktiskt utanför 7 Eleven på Avenyn efter en runda på Park Lane. Sen träffa vi varandra en andra gång (inne på Karisma) så då bestämde vi att ses och hitta på nått nån dag istället för att bara ses på krogen.

Äntligen har jag hittat ett sätt för mig a...

dsc02277 (MMS)

Äntligen har jag hittat ett sätt för mig att gå upp i vikt ;-)


RSS 2.0