Snart dags

Imorgon kl 17:35 lyfter planet till Rhodos. Är sjuuukt stressad! Känns som att det fortfarande är massa som ska fixas. Håller just nu på med packningen, usch! Skit jobbigt att packa för 15 dagar...

Men jag har beslutsångest över en sak. Jag vill ha med mig 2 par solglasögon, ett par Ray Ban Aviators och ett par av dessa två.
Men frågan är vilket par? Nummer 1 eller 2?


Om jag blir rik...

Så ska jag ha en sån här Ferrari ;) Äääälskar just den färgen!! Får drömma lite och hoppas att det en dag blir verklighet...

Bästa

Har världens underbaraste flickvän!
Fick en Jäger+2 glas och en jätte god David Beckham parfym <3



Taxfree

Nu är beställningen från taxfreen till Rhodos-resan klar ;)


Gainer

Helt slut efter gymmet.. Köpt lite ny skit idag också, Gainer med banansmak (smakar skumbanan, gott!) och en ny shaker. Alltid kört på protein innan. Nu jäääääääävlar ska jag satsa på att inte komma in genom dörren hemma!

1 vecka kvar

Om ungefär en vecka kommer jag ligga på stranden på Rhodos och steeeka. Slipper kalla och regninga Göteborg i 15 dagar, underbart. Ni förstår nog själva hur mycket jag längtar nu!!

HJÄLP!!!

Okej nu är det så här. Vi har stooora problem med att bestämma oss för badrumsmöbler till övervåningen hemma. Så jag undrar...
Vilken av dessa två tycker ni är snyggast? Svarta eller bruna..



Vinterjacka

Är ute efter en ny vinterjacka nu. Hitta denna från ett av mina favoritmärken, Morris som jag gillar. Lite dyr men så är det ju om man vill ha en fin och bra jacka.
Men va bara ärliga nu.. Vad tycker ni om den?


6 månaders dagen

Igår firade ju jag och min älskling ett halvår tillsammans. Vi började med jätte god, italiensk mat på Alta Marea. Sen vart det bio för att se Friends with benefits, som va väldigt rolig! Efter det åkte vi hem till mig och jag hade gjort ordning lite på sängen med rosor och en text och tänt lite ljus. Så fick jag en jätte fin text av henne och ett häfte med Kärlekscheckar, så dom måste jag använda :) Hade en riktigt underbar dag/kväll <3

Och imorse fixade jag frukost på sängen åt henne. Sen beställde vi pizza och åkte runt och leta efter stället i 2 timmar, fy fan säger jag bara!!





Dom 6 bästa månaderna <3

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 6 månader. Tiden har gått så sjukt fort! Har haft måååånga underbara stunder ihop. Bästa halvåret! Så ikväll blir det att äta ute och bio. Tråkigt bara att man ska va sjuk en sån här dag...


2 veckor

Nu är det exakt 2 veckor kvar tills jag åker till Rhodos i 15 dagar. Äntligen slippa kylan och allt jävla regn!


Red Bull ger dig vingar

Hemma från fotbollsträning osv. Jag är den där suuuuperstjärnan, ni vet han som bara behöver gå på träningar när han känner för det? Nää driver men det va faktiskt soft att träna fotboll igen, men mindre soft att göra det i regn och storm.
Sitter och njuter av en iskall Red Bull nu efter duschen, tycker jag är värd det ;)


Happiness

Everybody wants happiness, nobody wants pain.
But you can't have a rainbow, without a little rain.

Hej söndag

Precis duschat och muppat mig lite framför camen. Men dags att klä på sig nu för snart kommer Hence så blir det FIFA!




Skills that kills

Måste bara visa den här videon från när vi va på Liseberg förra helgen. Vi satt på Burger King och käka och plötsligt ser vi den här tjejen stå utanför och släppa loss totalt. Fan att jag inte börja filma tidigare!!


Sommaren är slut

Är väl bara att inse att sommaren verkligen är över nu. Kallt och öser ner regn! Inget mer sol och bad, linne och shorts, badankor och badpuffar runt armen.

Sitter på jobbet och kollar igenom bilder från när jag, min tjej och Hence va i Mellbystrand i juni, över midsommarhelgen. Åh saknar sommar...


Mmm godaste pizzan!


Alkis!

Bara vatten





På bussen

100media_imag030 (MMS)

Sitter på bussen. Snart hemma i Göteborg, då blir det direkt till jobbet.


Goood mat

Lagade en riktigt god middag åt min tjej tidigare, snäll jag är va? ;) Nää men hon gjorde middag åt mig, va hur gott som helst!! Världens bästa är hon!


Frisörbesök

Nu ska jag iväg till frisören. Vet fortfarande inte hur jag ska klippa mig men känner att något måste göras. Vi får se hur det slutar...


Sant


22 snabba

Vin eller Öl


Vitt eller Svart


Myskväll eller Party


Guld eller Silver


Snygg eller Rik


Stor eller Liten


Kärlek eller Sex


Kallt eller Varmt


Burgare eller Sushi


HTC eller Iphone


SMS eller Samtal

House eller RnB


Fisk eller Kött


Ralph Lauren eller D&G


Morgon eller Kväll


Light eller Vanlig


Dusch eller Bad


Mörk eller Ljus


Snäll eller Busig


Dyrt eller Billigt


Hund eller Katt


Blond eller Brunett




Snötäckta bilar

Snart kommer det ut nya Ahlgrens bilar, ''snötäckta''. Fick tag på ett smakprov igår. Om dom va goda? Dom funkar att ta några stycken av, men konstig eftersmak som förstör en del. Inget jag direkt kommer att handla till lördagsmyset i fortsättningen. Men snygg påse hade dom! ;)



Liseberg

Kom hem för en timme sen. Varit på Liseberg hela dagen efter jobbet. Eftersom att jag jobbar för just Liseberg så får man gratis inträde, åkband m.m. Haha precis när vi kom så stod jag vid min tjej och då kommer det förbi en liten tjej i typ 10-12 års åldern och säger ''Du killen, hon tycker du är snygg'' och peka på sin kompis som stod och såg generad ut haha lite kul när jag stod där med min tjej. Vi åkte i alla fall en del och gick in i spökhotellet Gasten. Sen fega jag ur i kön till Atmosfear. Men seriöst jag är sjukt höjdrädd så kände mig inte så sugen på att skjutas ner från 146 meter i 110 km/h. Hade det ändå rikigt trevligt. Vann en stjärnvinst också ;)




Skämt

Lilla Pelle kom in i köket till sin pappa och sa:
- Vad kallas de när en person ligger över den andra?
Pappa blev lite generad och sa:
- Att älska
- Nej, jag tror inte att det är det
Då blev pappa ännu mer generad och sa:
- Att gänga
- Nej, inte det heller
Pappa blev helt röd i ansiktet och sa:
- Knulla för fan!
Då sa Pelle:
- Ja nu kom jag på det. Våningssäng! 


Skrivbord

Nya skrivbordet är nu på plats. Det är en svart glasskiva, passar perfekt in i mitt rum. Älskar det!



Slänger upp massa bilder när rummet är 100% färdigt :)

RSS 2.0