Filmkväll

Igår blev det en riktig filmkväll. Först blev jag as sugen på chokladbollar så bakade det. Dom blev faktiskt riktigt goda (för en gångs skull)! Så blev det chokladbollar och Hundtricket (för andra gången på typ 2 veckor) med lilla syrran.
Skarsgård är ju klockren i den.
Senare kom Hence förbi så vi åkte till Hemköp och handlade massa gott och va sen hemma hos mig och såg på Megamind.
Trevlig kväll. Nää nu ska jag dra till gymmet.




Biff

Nu ska jag käka lite kyckling och annat för att sen sticka till gymmet. Fick hem nya numret av Café idag också, utan tvekan min favorit tidning. Så den ska jag kika i sen när jag kommer hem helt slut från gymmet. Ska bli intressant att läsa om ''sushi för 500 000!''. Finns det ens!?


Nyheter

Fick lite smakprover på nyheter från Marabou och Stimorol idag. Har hittills bara provat det gröna tuggummit, det är med pulver innuti, och det va riktigt gott och fräscht. Måste testa nya Marabou Sensation (Macadamia & Honey), verkar hur god som helst!


Ny Loka

Idag testade jag nya Loka med smak av vattenmelon och citron. Har aldrig varit jätte förtjust i mineralvatten men ibland kan det va gott. Och den här smaken tyckte jag va riktigt god, ett stort plus för att den kändes väldigt somrig också.


Petter live @Park Lane

Igår festa jag på Park Lane med Hence, Theo och Katta där Petter uppträde live.
Även Oskar Linnros och Timbuktu va där. Men tycker absolut inte Petter ska satsa på en karriär som DJ utan fortsätta med det han gör bäst: att rappa. 

Outfit från igår


Oskar Linnros & Petter




Egg&Milk

Precis kommit hem från en runda på stan. Blev brunch med Hence på Egg&Milk. Sen blev det att kolla lite kläder i stan också. Fick ett telefonsamtal då om att mina föräldrar precis köpt en villa. Ska bli riktigt skönt! Just nu sitter jag och kollar på film: The Losers och inväntar kvällen då det blir utgång.



My way or the highway

Idag sov jag ända till nån gång strax efter 2! Sen har jag verkligen bara slappat. Hur skönt som helst att göra det ibland! Skulle haft fotbollsträning men den blev inställd. Har kollat film, lyssnat på musik och lite sånt. Blev bl a Hundtricket, bra film.

Är kär i den här låten!
Travis Garland - My way or the highway



Tonight I'm lovin you

Igår blev det feest! Började hos mig med Hence och drog vidare till Chez där vi festade vidare med Ester. Sen sprang jag genom typ halva Göteborg i snöovädret för vagn helvetet kom inte så sprang så långt jag hann tills det kom en vagn.

Sjukt bra låt! Enrique Iglesias - Tonight


Dags för frukost på jobbet. Dricker för fö...

dsc02233 (MMS)

Dags för frukost på jobbet. Dricker för första gången i mitt liv Red Bull till frukost


Äntligen fotboll

Idag är det äntligen fotbollsträning igen! Inte tränat fotboll på allt för länge nu. Ska bli hur kul som helst!




Saknade Kungarna av Tylösand

En serie jag verkligen saknar är Kungarna av Tylösand. Blev jävligt taggad när jag kollade på det, riktigt underhållande! Förutom alla tjejerna som va jävligt torra. Hoppas det kommer en till säsong.


Sjukt med den här svenska killen som bara ...

dsc02230 (MMS)

Sjukt med den här svenska killen som bara är 20 år och har omsatt 40 MILJARDER på poker!


Aldrig ensam

Kan inte få nog av den här låten, går helt enkelt inte riktigt att tröttna på den. Blir så skönt ljud med högtalarna i mitt rum.

Jonathan Johansson - Aldrig Ensam


Årets första semla till Baksmällan

Precis varit med Hence en stund. Vi lirade lite tv-spel och sen blev det att kolla på Baksmällan, finns inte många filmer som slår den! Käkade årets första semla också Mums!


Spring Break resa

Sitter just nu och kollar lite resor under Spring Break, som är i mars i USA. Först tänkte jag och Hence dra till Miami men nu blev jag helt otaggad på Miami. Istället blev jag gryyymt (bara förnamnet) sugen på Cancun, Mexiko! Verkar helt galet där under Spring Break. Brukar va ca 200 000 fest-galna studenter där under den perioden. Skulle gärna vilja ha med Fredrik också för vi har alltid så sjukt kul ihop när vi festar. Skulle nog bli en bra trio: jag-Hence-Fredrik.
Berättade om min idé att ta med Fredrik också för min stora syster:
''Vet du vem jag skulle ha kul med i Cancun? Fredrik, fan vad kul vi skulle ha!'' Hennes svar blev ''Ni skulle inte kommit hem levande''. 


Nyårsoutfiten 2010

Höll ju nästan på att glömma. Måste ju slänga upp bild på min nyårsoutfit för 2010! Över en vecka försent, men bättre sent än aldrig brukar det ju heta! Nu syns ju tyvärr inte hela outfiten på denna bilden men jag hade hur som helst ett par svarta skinn boots till.


Vacker mobil

Jag som trodde att min mobil va sönderslagen efter att jag bl a slängt den i marken med full kraft pga ilska och massa annat. Men när jag såg Amandas (som hon förövrigt haft i endast 1 månad!) så tyckte jag faktiskt helt plötsligt att min nästan såg ny ut.
Vissa har Iphone, andra har någon fyrkantig sak som borde vara olaglig att kalla mobil.




Frukost

Godmorgon! Precis käkat frukost, sticker iväg och jobbar nu.



Efterrätt

Nu blir det efterrätt och film.









Matdags

Vi ska strax få lite gäster så min stora syster har fixat massa gott att äta!
Grymma sallader, vårrullar, vin och champagne.



Missa Zlatans match

Helvete såg nyss att jag missa Milans match mot Udinese på tv. Visste att den skulle va idag men glömde helt bort det ändå. Brukar aldrig missa Zlatans matcher ju! Hörde att det va en helt sjuk match också. Blev 4-4.


Martini + Dolce & Gabbana

Ganska häftigt att Martini och Dolce & Gabbana gjort ett samarbete, Martini Gold by Dolce & Gabbana. Den började säljas redan i september. Ingen aning om den är god eller inte men flaskan är cool.



Godmorgon!

Nu ska jag käka en riktigt god och rejäl söndagsfrukost. Kan inte leva utan frukost. Sen ska jag nog dra till gymmet en stund, glömde mitt gymkort i Norrköping men brukar oftast gå bra ändå.


Let Go

Älska! Älska! Älska! Så jävla bra låt!

JJ - Let Go


Garage Band

Sitter just nu och pillar med GarageBand, försöker skapa en fet house låt.
Riktigt kul faktiskt! Så det ska jag ägna mig åt en stund till.


Gucci i skidbacken

As coola skidglasögon från Gucci. Finns i både svart och vitt, själv gilla jag dom svarta bäst. Kostar 1200:-.
Synd bara att jag inte kan åka skidor. Brukade åka när jag var liten men nu suger jag verkligen på det tyvärr, kommer knappt.. eller okej jag kommer inte ens upp för liften! Ganska tragiskt.



Juleskum

Sitter och kollar klart de sista avsnitten av Rebecca och Fiona och bara slappar. Så skönt med lördag, betyder att jag är ledig imorgon.
Köpte en hel låda JuleSkum för bara 25:- och datumet är ända tills i juli. Men tänker inte äta något godis idag.



Serier

Blev en kort arbetsdag idag. Känner mig riktigt trött så ska nog bara ta det lugnt resten av dagen, kolla på lite serier och så. Rebecca och Fiona försvinner från Svt Play imorgon så måste hinna se klart de 5 sista avsnitten. Ganska häftigt att den ena av dom (Rebecca) är tillsammans med Adrian Lux! Och sen ska jag även se en annan serie jag älskar: Blue Mountain State. Tyvärr går den inte på tv i Sverige så man får kolla genom nätet, kommer nya avsnitt varje vecka.




 

Invincible

Skön låt av Tinie Tempah & Kelly Rowland.



Nu ska jag käka rostade mackor med smör och jordgubbssyllt på, dricka juice och kolla på avsnitt 7 av Rebecca och Fiona på Svt Play. Sen måste jag nog sova för att orka jobba imorgon.

Fredag = FIFA

Precis kommit hem från jobbet. Hunnit med att käka tacos också. Tänkte köra på en helg utan fest för en gångs skull, ska bli riktigt skönt! Okej jag glömde faktiskt min plånbok med bl a körkort, leg, alla kontokort osv i Norrköping så det har väl en liten del i beslutet, men bara liiiiteeen. Istället drar jag strax iväg till Chris där vi blir ett gäng som kör FIFA-kväll


Filmtips

För nästan exakt en vecka sen va jag, Chris och min lilla syrra på bio och såg då Mega Mind i 3D. Måste säga att den va grymt rolig! En riktig feelgood film. Rekommenderar den starkt!


Dop i Norrköping

Hej! Kom hem från Norrköping för lite mer än en timme sen. Kom dit igår kväll, vi åkte dit pga mina tvillingkusiners dop som va idag. Hann inte med speciellt mycket mer än dopet och förberedelser kring det. Jag och min stora syster fick va gudföräldrar. Dopet va hur trevligt som helst! Speciellt att träffa allt folk man inte träffat på länge och då främst Annika (även om det inte va så länge sen jag träffa just henne). 

Fika under dit-resan till Harry Potter som jag och lilla syrran kolla på. 





RSS 2.0