Outfit

Kom precis hem från en runda på stan med Hence, kolla kläder o käka. Galet najs väder ute! 
I helgen va jag i Trollhättan där min flickvän bor. Blev lite film och käka våfflor osv.


Summer style

Nu har jag nog handlat klart de flesta kläderna till sommaren. Idag köpte jag ett par vita, höga Converse och ett par nya jeansshorts.
Så jävla gött att det redan börjat säljas lite jeansshorts och andra sommarkläder. Då får man en känsla av att sommarn faktiskt inte är så jätte långt borta

Det sa bara plopp

Sen jag blogga sist har jag hunnit med massa! I helgen firade vi W. (aka Justin Bieber) på Trädgårn, va skit kul förutom att jag hamna i bråk med en kille som va på W. Sen på lördagen kom S. hit och sov över. Började plugga i måndags också, Matte B och Naturkunskap B ska jag läsa fram till slutet av maj. Feeeett segt men men.. Kommit igång grymt bra med gymmandet inför sommarn också.

Va och handla lite med stora syrran och Nora för en stund sen så hitta jag as coola Plopp som det står lite söta saker på. Köpte en påse som jag tänkte ge till tjejen när vi ses på lördag :)


En bild säger mer än 1000 ord, right?


Dagens outfit

Jobbat idag. Sen kom S. hit på kvällen så såg vi på The Town, sett den innan. Den är sjukt bra!

Dagens outfit

Nytt i garderoben

Cardigan från Humör, älskar färgen!


T-shirt från Somewear, lite oversize. Älskar deras t-shirts


Annars har jag jobbat och sen varit på sjukhuset idag, betalade 300:- för ingenting! En jävla kontroll som inte ledde till ett piss!! Väldigt irriterande när man kunde lagt pengarna på annat. Känner att jag måste träna nu. Får se om det blir hemma eller på gymmet.


Lördag-söndag

Sov över hos S. inatt. Hon bor ca 1 timme utanför Gbg. Så tog bilen dit igår kväll och va hos henne nån gång runt 6 så spendera vi kvällen med att kolla på film, käka pizza som hon hade gjort tidigare och lite sånt. Va riktigt skönt att bara ta det lugnt. Är sjukt förkyld nu bara, riktigt jobbigt!!
 
Min outfit

Paket

Nyss varit och hämtat ut ett paket med en Adrian Hammond t-shirt och ett par Resteröds boxers.
Förresten vilket jävla skit väder det är! Får räcka nu, det är fan mars!


Nyklippt

Igår va jag och klippte mig. Blev en ruffsig frisyr, några cm kortare än vad jag hade innan. Brukar alltid ångra mig när jag har längre hår och klipper mig. Ändå lär jag mig aldrig.. Gissa om jag ångrar mig nu också? Sitter här med världens ångest över att jag ens rörde håret. Glad att jag inte klippte ännu mer som jag först hade tänkt. Mitt hår har alltid varit sjukt viktigt för mig (jävligt jobbigt ibland). Men får väl trösta mig med att jag fick med mig produkter för ca 700:- hem.

Orkar inte lägga upp någon bild på frisyren, varför visa upp nått man inte gillar...


Nya Jackor

Precis beställt två nya jackor i samma modell från märket Mdotb.
Dom blir nog riktigt najs till våren/sommaren.




Grym natt

Kanske ska börja med vad jag tyckte om Rango? Den va helt okej, man skratta ju en del. Men jag hade kanske för höga förväntningar på den och då blir det ju oftast inte så bra. Men den va inte dålig men ja som sagt inte riktigt så bra som jag hade hoppats.

Blev en riktigt rolig utgång igår på Karisma med roligt folk. Va fullpackat och vi dansade ända tills dom stängde. S. va också där men först orkade jag inte bry mig, låtsades som att jag inte såg henne. Sen en gång när jag gick förbi henne och hennes kompisar så knuffade dom henne mot mig. Hon ramlade på golvet och då tänkte jag ''fan jag kan ju inte bara skita i henne''. Så jag hjälpte henne upp, och hon kollade lite blygt på mig men verkade väldigt glad att jag brydde mig om henne. Sen stod vi ett bra tag vid slutet av dansgolvet och bara höll om varandra o så. Och hennes kompisar kollade på oss hela tiden och log haha. Sen missade S. och hennes kompis deras sista buss så dom fick komma hit och sova.

Outfit från igår

Rango

Skönt med fredag, underbart med helg. Är lite små irriterad just nu pga en sak med S. men ska snacka med henne senare så får vi se. Ikväll blir det först Rango på bio med Chris och Ester. Sen blir det utgång på Trädgårn med Alex och några till. 
Blir nog en helt okej kväll.




RSS 2.0