The Town

Inte hunnit blogga nått de senaste. Blev ändå lite fest i helgen, även om jag egentligen skulle ha en lugn helg. Såg även The Town på lördagen. Den va hur bra som helst! Bland de bättre filmerna jag sett så rekommenderar den starkt! Kommer på bio imorgon.


Äntligen fredag

Tänkte försöka satsa på en lugn helg med film, träning och lite sånt. Känner att det kan behövas. Har blivit för mycket festande sista tiden, har nästan blivit som ett beroende. Egentligen är jag riktigt sugen på att festa, Park Lane skulle inte sitta fel. Beroende va det ja... ska försöka hålla mig ifrån det hela helgen.

Ikväll blir det nog bara filmkväll och så ska jag väl små kika lite på Idol-finalen också. Intresserar mig inte så jätte mycket (mest pga att jag knappt följt det i år) men kanske kollar lite i alla fall. Nu ska jag äta massa frukt och se The Town som har biopremiär på onsdag, verkar grym!
Louboutin

Tyckte de här skorna va coola! För tjejer asså haha ;) Självklart finns det snyggare skor men dom va ändå häftiga och snygga på ''sitt'' sätt! Beror väl mycket på vilken stil man har som person också. Skulle säkert va skit snygga på vissa. Dom silvriga skulle säkert va grymma som bröllopsskor också.
Men lagom dyra då priset ligger på ca 5000:-Bling

Ärligt talat så kommer jag inte på mycket att skriva om just idag, är sjukt trött men ska ändå ta mig till gymmet lite senare. Så lägger upp några bilder från när min syster va i Shanghai precis, i just den här affären va precis allt ''blingat''.

Blev nästan lite besviken på henne att hon inte köpte den här Hello Kitty miniräknaren.


Synd att man inte hade iPhone...

Kanske inte världens roligaste inlägg för killar men men..


Party outfit

Igår blev det utgång med 4 kompisar. Började med förfest hemma hos mig (tror grannarna hatar mig nu efter den höga musik jag spelade igår) och sen vidare till Chez (förfest ställe). Senare hamnade vi tillslut på Karisma (riktigt skiiit ställe!). När vi va där så kände jag mig hungrig så kände mig inte alls taggad, blir på väldigt dåligt humör osv när jag är hungrig. Så vi satte oss på några soffor en stund och en bit bort satt två söta tjejer, efter ett tag kom den ena fram till mig och sa ''Jag måste bara säga att du ser jävligt bra ut''. Blev självklart glad men svarade bara ''Tack så mycket!'', såg på henne att hon hade väntat sig ett lite annorlunda svar. Kände mig ganska dum pga mitt svar efteråt. Jävla hunger asså!! Fick tillslut i mig lite käk i alla fall och blev genast på bra humör igen.

Bild på gårdagens outfitFick bli samma jeans som senaste outfit inlägget, tyckte dom passade bäst till.
Imorgon får jag äntligen tillbaka min kamera! För då kommer min pappa och stora syster hem från Shanghai.

McFlurry Toblerone

Idag såg jag att McFlurry Toblerone nu finns på McDonalds's och kommer att finnas under en viss period. Jag kanske är efter, kanske har funnits ett tag nu? Men måste smaka den någon dag, låter riktigt gott!


Att beställa eller icke beställa

December nu då, tänk att det snart är 2011. Gillar inte att tiden går så fort! Men man får göra det bästa av varje dag istället.

Funderar på att beställa den här tröjan som kommer från Diesel.
Har letat efter en snygg, marinblå luvtröja ett tag nu

Vad tycker ni? Ja eller nej?
RSS 2.0